Prikaz 1–12 od 43 rezultata

Nespresso Kapsule
Online prodavnica
Kućna Dostava u BiH

🟢 BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 100KM
🟠 4,50KM DOSTAVA za narudžbe preko 50KM
🔴 10,50KM DOSTAVA za narudžbe do 50KM


Nespresso Kompatibilne kapsule za kafu

U našoj ponudi možete da pronađete 32 vrste kompatibilnih kapsula za Nespresso aparate

Sve kompatibilne kapsule poznatih svetskih proizvođača kafe se mogu koristiti u svim Nespresso aparatima bez obzira da li je proizvođač aparata Delonghi ili Krups.

Cijena Nespresso kompatibilnih kapsula je niža od cijene orginalnih i do 2 puta dok kvalitet nije uopšte upitan.

Proizvođači Nespresso kapsula koje možete kupiti kod nas

Vrste kapsula za Nespresso aparate u našoj ponudi

Da li imate orginalne Nespresso Kapsule?

Orginalne kapsule za Nespresso aparate nije moguće kupiti legalno u BiH uz fiskalni račun.

Kompanija Nespresso još uvijek nije ušla na tržište Bosne i Hercegovine, a ne postoje informacije kada bi to moglo da se desi.

Gdje kupiti Nespresso Kapsule u BiH

Sve Nespresso kapsule iz naše ponude možete da kupite ovdje na sajtu, vrlo brzo i jednostavno, a mi ćemo da ih isporučimo brzom poštom na Vašu kućnu adresu u BiH u roku od 24/48 sati svakim radnim danom osim vikenda.

Prodavnicu i izložbeni salon imamo u Brčko distriktu gdje možete probati sve Nespresso kapsule iz naše ponude. Pogledaj lokaciju OVDJE.

Radno vrijeme prodavnice je od 9h do 17, od ponedeljka do petka.

☎️ 0800 31 002 - Za sve dodatne informacije nas možete pozvati na besplatan Info broj od ponedeljka do petka od 9h do17h


Dobrodošli u čarobni svijet Nespresso kapsula - Megatrend Coffee Shop - online prodavnicu!


Pogodnosti za korisnike

Kada govorimo o koristima za vas, dragi ljubitelji kafe, naša kolekcija Nespresso kapsula pruža nevjerojatne pogodnosti. Svaka kapsula je pažljivo dizajnirana kako bi vam pružila nepogrešivu kvalitetu i intenzitet koji će probuditi vaša osjetila iz svakodnevnog sna. Uz nas, svaki gutljaj postaje pravi trenutak užitka i osvježenja.

Pogodnosti dostave

  • Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
  • Prilagođena cijena dostave od 4,5KM za narudžbe od 50KM do 100KM

Izbor proizvođača

Imamo nekoliko proizvođača u ponudi kako bismo vam pružili najveći izbor ukusa i aroma. Bilo da preferirate klasične, intenzivne note ili eksperimentišete sa novim, jedinstvenim blendovima, imamo sve što vam treba.

Raspon cijena

Naše cijene kapsula se kreću od 0,50KM do 0,90KM po kapsuli, što vam omogućava da uživate u vrhunskoj kafi po povoljnoj cijeni.

Nespresso, kao vodeći brend u industriji kafe, ima bogatu istoriju koja seže unazad nekoliko decenija. Zamislite genijalnu ideju za kapsulirani sistem koji bi donio pravu, svježe mljevenu kafu direktno u vašu šoljicu. Tako je rođena Nespresso - revolucionarna inovacija koja je promijenila način na koji svijet uživa u kafi.

Dakle, dragi ljubitelji kafe, zaronite u svijet Nespresso kapsula i doživite kafu na potpuno nov način. Vaša savršena šoljica kafe je samo klik dalje, a mi smo tu da vam omogućimo nevjerojatno iskustvo. Uživajte u svakom trenutku, jer vi to zaslužujete.

VRSTE NESPRESSO KAPSULA

ESPRESSO KAPSULE

POGLEDAJ

Kapsule sa instant kafom

POGLEDAJ

KApsule bez kafe

POGLEDAJ