Prikaži sve 5 rezultate

Dolce Gusto Aparati za kafu na kapsule

“Megatrend Coffee Shop”
Online prodavnica

BESPLATNA DOSTAVA za Bosnu i Hercegovinu
Unesite novu energiju u Vaš dom ili poslovni prostor sa aparatima za kafu na kapsule.


Upoznajte NESCAFE Dolce Gusto aparate za kafu - vašu ulaznicu u svijet vrhunskog uživanja u kafi!

Jednostavni za korištenje, ovi aparati su dizajnirani kako bi vam pružili neodoljivu šoljicu kafe sa samo jednim pritiskom na dugme. 

Bez obzira jeste li jutarnji ljenčina ili uživate u popodnevnoj kafi, Dolce Gusto aparati će ispuniti vaše želje.


Želite li klasičnu crnu kafu koja će vas razbuditi ili kremasti kapućino koji će vam pružiti trenutke istinskog užitka?

Bez brige, NESCAFE Dolce Gusto aparati za kafu imaju širok izbor napitaka koji će zadovoljiti sve vaše želje. 

Od raznih vrsta kafe do osvježavajućih ledenih napitaka, ovi aparati će oduševiti vaše nepce. Čak imamo i bogatu ponudu čajeva, čokolada i drugih specijaliteta da bismo zadovoljili svačiji ukus.


NESCAFE Dolce Gusto aparati za kafu vam omogućavaju da prilagodite jačinu i veličinu vašeg napitka. 

Eksperimentišite s različitim jačinama kafe i prilagodite količinu vode prema vašim preferencijama. 

Bez obzira jeste li ljubitelj snažnog espresa ili volite veliku šoljicu kafe, Dolce Gusto aparati su spremni pružiti vam upravo ono što želite.


Brzina je ključna, posebno u današnjem užurbanom svijetu. 

Zato smo se pobrinuli da naši aparati budu brzi i energetski efikasni. Tehnologija brzog zagrijavanja omogućava vam da u samo nekoliko sekundi dobijete savršen napitak. 

I ne brinite o dugoročnim troškovima ili ekološkom uticaju, jer smo također usmjerili pažnju na energetsku efikasnost.

Dolce Gusto aparati imaju funkciju automatskog gašenja. To znači da će se aparat automatski ugasiti nakon određenog vremena nekorištenja. To je odlično jer ti pruža dodatnu sigurnost i štedi energiju.


Dizajn i funckionalnost u Nescafe Dolce Gusto aparatu?

Ali Dolce Gusto aparati nisu samo funkcionalni, već su i pravo estetsko osvježenje za vašu kuhinju. Sa modernim i elegantnim dizajnom, ovi aparati će sigurno privući pažnju vaših gostiju. 

Bez obzira jeste li ljubitelj crne, bijele ili neke druge boje, pronaći ćete aparat koji se savršeno uklapa u vaš prostor.


Savršen napitak svaki put.

Zamislite uživati u vrhunskoj kvaliteti svakog gutljaja. Naši Dolce Gusto aparati koriste naprednu tehnologiju kako bi vam pružili savršen napitak svaki put. 

Bez obzira jeste li ljubitelj bogatog i intenzivnog espresa ili kremastog kapućina, oduševit ćete se nevjerojatnim ukusom i aromom naših napitaka.


Kakav je izbor kapsula?

Sa Dolce Gusto aparatima, vaš izbor je neograničen. 

Bilo da ste ljubitelj kafe, čaja, čokolade ili hladnih napitaka, kod nas ćete pronaći sve što vam srce želi. Uživajte u raznolikosti kao nikada prije!


Kome su namjenjeni ovi aparati?

Dolce Gusto aparati su namijenjeni svima koji uživaju u kafi s stilom. 

Ako cijenite vrhunski kvalitet, želite da svaki gutljaj bude pravo uživanje i volite istraživati različite vrste napitaka, ovi aparati su za vas. 

Također su savršeno rješenje za zaposlene profesionalce koji žele brzo, praktično i ukusno iskustvo kafe kod kuće ili na poslu. I mladi entuzijasti će pronaći zadovoljstvo u širokom izboru napitaka i jednostavnosti korištenja.

Bez obzira jeste li u potrazi za NESCAFE Dolce Gusto aparatom za kafu, sredstvom za čišćenje Dolce Gusto aparata,  kapsulama za Dolce Gusto aparat ili želite stalak za kapsule, imamo sve što vam je potrebno. 

Naša široka ponuda aparata, dodataka i ukusnih kapsula će vas oduševiti.

Nemojte čekati! Kupite NESCAFE Dolce Gusto aparat po povoljnoj cijeni, na akciji u paketu sa kapsulama i uštedite. 

Posjetite nas danas i otkrijte širok izbor Dolce Gusto aparata u Bosni i Hercegovini. Uživajte u vrhunskom iskustvu pripreme kafe kod kuće i osjetite razliku koju Dolce Gusto aparati mogu donijeti.


Osnovne razlike između manuelnog i automatskog Dolce Gusto aparata na primjeru 2 modela iz naše ponude -  PICCOLO XS i GENIO S

Dolce Gusto Piccolo XS je mali, kompaktni aparat koji će se lako uklopiti u svaku kuhinju. Ono što ga čini posebnim je poluga za puštanje i zaustavljanje vode. 

To je super praktična funkcija jer možeš kontrolirati količinu vode koju želiš koristiti za svoj napitak. Samo pritisneš polugu da počne teći voda, a kada si zadovoljan količinom, ponovno pritisneš polugu da zaustaviš protok vode. 

To ti omogućava da prilagodiš veličinu svog napitka baš onako kako želiš.

S druge strane, Dolce Gusto Genio S donosi nešto drugačiji pristup. 

Ovaj model ima moderan i intuitivan displej na kojem možeš unaprijed izabrati željenu količinu vode za svoj napitak. Kad odabereš svoju željenu veličinu, aparat će sam zaustaviti protok vode kad dosegne tu količinu. 

To je super zgodno jer možeš unaprijed postaviti svoje preferencije i aparat će ih samostalno slijediti.

Oba aparata imaju brzo zagrijavanje, što znači da ćeš uživati u svježem napitku za samo nekoliko trenutaka. Oba su dizajnirana s modernim i atraktivnim izgledom, pa će sigurno privući pažnju u tvojoj kuhinji.

Oba aparata također imaju funkciju automatskog gašenja. To znači da će se aparat automatski ugasiti nakon određenog vremena nekorištenja. To je odlično jer ti pruža dodatnu sigurnost i štedi energiju.

Oba aparata su jednostavna za korištenje. Samo umetni kapsulu s omiljenim okusom, odaberi željenu količinu vode ili koristi polugu za kontrolu protoka vode, pritisni gumb i uživaj! Tako je jednostavno.

Na kraju, odabir između Piccolo XS i Genio S ovisi o tvojim preferencijama i potrebama. 

Piccolo XS je odličan ako voliš kontrolirati količinu vode s polugom za puštanje i zaustavljanje. 

Genio S je savršen ako preferiraš odabrati željenu količinu vode preko intuitivnog displeja i automatsko zaustavljanje.

Nadam se da ti je ovo pomoglo u odabiru! 

Bez obzira na to koji aparat odabereš, sigurni smo da ćeš uživati u neodoljivim napicima koje će ti ovi aparati pripremiti. 

Uživaj u svakom gutljaju i stvori svoje posebne trenutke uživanja s Dolce Gusto aparatom!

VRSTE DOLCE GUSTO KAPSULA

ESPRESSO KAPSULE

POGLEDAJ

Kapsule sa instant kafom

POGLEDAJ

KApsule bez kafe

POGLEDAJ

Besplatna info linija: 0800 31 002 
Budite slobodni da nas kontaktirate svakim radnim danom od 09h do 17h. 
Subotom i nedeljom ne radimo.